Renovaties


Gebruikt u uw zwembad niet meer, omdat deze dringend aan renovatie toe is? Moet de zwembad afdekking vervangen worden? Is de zwembadtechniek aan vernieuwing toe?

Dan kunt u kiezen voor een zwembad renovatie. Naast nieuwbouwprojecten, doen wij ook renovaties en optimalisaties van bestaande zwembaden. Wij staan voor u klaar om uw project grondig aan te pakken zodat u weer jarenlang kunt genieten!
De meeste renovaties zijn snel gedaan aangezien de basis al aanwezig is.

U hoeft natuurlijk geen FaNoor Pools zwembad te hebben om een renovatie door ons bedrijf uit te laten voeren. Wij renoveren ieder type zwembad! Soms is het zelfs mogelijk om uw oude systeem om te laten bouwen naar het systeem dat wij gebruiken. Zo kunt u genieten van een zwembad met weinig onderhoud en veel zwemplezier.

Voor een duidelijk advies komen wij graag bij u langs. Dan kunnen we de huidige stand van het zwembad bekijken en u advies geven over uw mogelijkheden. Na de renovatie verzorgen wij graag het onderhoud zodat de levensduur van zowel het zwembad als de techniek verlengd worden en u onbezorgd kunt genieten.


Is jouw zwembad toe aan een herstelling, opknapbeurt of een grondige renovatie?