Service & onderhoud

FaNoor Pools wil uw zwembad zo goed mogelijk onderhouden. Hiermee verlengen we niet alleen de levensduur van uw zwembad, maar voorkomen we ook onverwachte problemen en storingen.

Wij adviseren 1 à 2 onderhoudsbeurten per jaar. Naast ons jaarlijkse onderhoud, helpen onze servicemonteurs u ook graag indien nodig. Wanneer er een onderdeel vervangen moet worden, verzorgen wij dit. De service van FaNoor Pools  past zich aan aan uw wens. Mochten er toch onverwachte problemen voorkomen, dan komen wij z.s.m. langs.

Lees hieronder meer over onze service op het gebied van onderhoud.


Onderhoudsbeurt

Bij een onderhoudsbeurt controleren onze techniekers alle technische onderdelen en vervangen we, indien nodig onderdelen. Daarnaast wordt het gehele zwembad volledig gereinigd.

Zomer- & winterklaar

Voor de komst van de zomer is het belangrijk om het zwembad zomerklaar te maken. Hierbij wordt de technische installatie door onze techniekers aangepast zodat uw zwembad klaar is voor de zomer.

Vorst kan schade toebrengen aan uw zwembad en om dit te vermijden wordt het zwembad door ons winterklaar gemaakt. Zo komt uw zwembad zonder problemen de winter door.

U maakt simpelweg een afspraak en onze technieker komt langs om alles te regelen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken!

Verhelpen van storingen

Het kan voorvallen dat uw technische installatie onderwachts een storing krijgt. Maar maakt u zich geen zorgen, want onze servicemonteur lost dit zo snel mogelijk op. Voor onverwachte storingen zijn we uiteraard ook in de avonduren en tijdens het weekend bereikbaar!


Wilt u een afspraak maken? Vul onze contactformulier en wij nemen z.s.m. contact met u op.