Totaal projecten


Een eigen zwembad in de tuin, wie wilt dat niet? Tijdens de warme zomerdagen vindt u zo verkoeling in eigen tuin zonder te sjouwen met picknickmanden naar het zwembad.

FaNoor Pools maakt deze droom waar!
We zijn gespecialiseerd is het aanleg van zwembaden. We zijn een jong bedrijf met toch een jarenlange ervaring in zwembadbouw. We werken met materialen van hoogste kwaliteit en bieden zo duurzaamheid en garantie.
We zorgen dat u het zwembad krijgt dat precies past bij de uitstraling van uw huis en tuin en toch binnen uw budget valt. Wij bieden u een totaalpakket: van ontwerp tot onderhoud. Ook daarom kiest u voor FaNoor Pools.

Om het zwembad van uw dromen te creëren, plannen we eerst een gesprek met u. Uw behoeften en wensen brengen we in kaart om daar vervolgens mee aan de slag te gaan.

Bij FaNoor Pools is niets onmogelijk! Wilt u iets totaal opvallends? Of wilt u misschien een volledig nieuw ontwerp dat gemaakt wordt in dezelfde stijl als uw huis? Wij denken graag met u mee, maar staan ook open voor uw inbreng. Onze creativiteit en uw wensen en ideeën vertalen we zo naar een helder en duidelijk voorstel. Zo ontvangt u van ons een passende en geheel vrijblijvende offerte.